Autor: Informer.rs

25.11.2023.

23:33

Foto: printscreen

Vesti

Đilasovci besramno napali novinarku! Marija Savić Stamenić na meti jer je profesionalno radila svoj posao!

- Naprednjačka fuksa!! Bosansko smeće!!! I zabole me da li će neko da kaže da sam mizogin ili bilo šta slično jer činjenice su činjenice. Nije ni čudo što se udala za ono frfljavo govedo - napisao je jedan od botova upisan kao Chaya na društvenoj mreži X uz fotografiju voditeljke, nakon čega su nastavili da je vređaju u komentarima.

Informer

Zanimljivo je da izvesnog Chayu prati i potpredsednik Demokratske stranke Srđan Milivojević.

Gnusne uvrede đilasovaca usledile su samo zbog toga što je Marija Savić Stamenić profesionalno radila svoj posao i postavljala Lazoviću pitanja na koja cela Srbija očekuje odgovore, a činjenica je da ni on ni njegove kolege nisu navikli na to jer na tajkunskim medijima pričaju šta hoće i niko im ne postavlja pitanja koja nisu naručili!

Tako je Lazović otkrio da bi Đilasova lista, ukoliko bi došla na vlast, uvela sankcije Rusiji, da su spremni da razgovaraju o priznanju nezavisnosti lažne države Kosovo, kao i da su stava da su Srbi u Srebrenici počinili genocid.

Očigledno se đilasovcima nije dopalo što su građani Srbije mogli da čuju istinu o njihovoj politici, pa su krenuli brutalno da vređaju ženu koja je samo profesionalno radila svoj posao.