Autor: Informer.rs

26.11.2023.

10:52

Foto: Informer

Vesti

Ivković opleo po opoziciji - Oni si patrljci DOS-a kojima je jedini program napadanje predsednika! (VIDEO)

Funkcioner SNS Branislav Ivković istakao je da opozicija svojim vređanjem predsednika i izjavama da im nije bitno sa kim će ući u koaliciju pokušava da ogadi izbore građanima Srbije.

- Prirodno je da stranke koje žele da pridobiju poverenje građana izađu sa nekim jasnim predlozima i programom, kao i sa kadrovima koji imaju neku reputaciju iza sebe. Prvi put kada je neko iz opozicije imao hrabrosti da ode na televiziju koja nije N1, dobili smo ono da je njihov predstavnik što je dao devet ispita na prvoj godini, rekao šta misli o Kosovu i sankcijama Rusiji. Bojim se da će svojim pristupom ogaditi politiku građanima Srbije koji neće želeti da izađu na izbore. Po meni ovo su udarni izbori za Srbiju, jer iz Sarajeva koji je centar cele špijunaže, širili su one gluposti da Vučić ne zna ko mu je otac. U godini kad se predviđalo da ćemo se smrzavati nama je stiglo 4 milijarde dolara investicija. Predsednik je rekao da treba da istrajemo u borbi za KiM, Kurti je diktator koji ima cilj da istera Srbe sa Kosova. Marinika Tepić je rekla da hoće da pravi tehničku vladu i da uđu u koaliciju sa svima, time hoće da podmetnu kukavičije jaje narodu - rekao je Ivković.

Informer

Ivković je dodao da je je današnja opozicija samo patrljak DOS-a koji se bavi udarima na predsednika zato što je svrgavanje Aleksandra Vučića njihov jedini cilj u odsustvu realnog programa.

- Znamo šta je radio Dragan Đilas i koliko je doprineo dok je bio na vlasti, a sada hoće da se vrati na istu. Malo je urađeno bilo što se tiče infrastrukture do 2012. i njihovog rezultata nema, oni na isti način pokušavaju da dođu na vlast kao DOS. Ko zna šta su ovi obećali da bi dobili finansije i došli na vlast. Ova opozicija je patrljak i ostatak DOS-a i bavi se udarom na predsednika Vučića, jer je jedini njihov program da žele da ga svrgnu i ništa više. Ponosan sam na našu vlast i državu zato što smo odbranili ustav i integritet zemlje. Sramota evropske zajednice i onih koji finansiraju našu opoziciju, je što se ne govori o želji Evrope da sruši Dejtonski sporazum i formira jedinstvenu  državu bez srpskog entiteta. Imamo poverenje u građane Srbije da prepoznaju šta se sve gradi i čini za državu. Opozicija je izdeljena na mnogo frakcija, na one koji bi priznali Kosovi i na one koji kao ne bi ili na one koji su za Zapad i one koji su za Rusiju - rekao je Ivković.

Celu emisiju možete pogledati u videu: