26.11.2023.

11:58

Foto: Printscreen You Tube, Marko Đoković

Vesti

Opozicionar iz Banjske razvalio Đilasovu i sve druge opozicione liste - Nije vas briga za Srbe na KiM!

Nedeljković je otvoreno rekao da opoziciju apsolutno nije briga za Srbe iz južne srpske pokrajine, te da ih nisu uvrstili na svoje liste kako bi ih uključili u parlament gde se donose sve ključne odluke, između ostalog i u vezi sa najvažnijim  pitanjem, Kosovom i Metohijom.

- Nedostatak Srba sa Kosova u prvih 50 kandidata na opozicionim listama za poslanike budi važna pitanja o njihovoj zastupljenosti i uključenosti. Ovo nedostaje predstavljanju svih zajednica unutar političkog spektra - naveo je Nedeljković i nastavio:

Informer

 

- Nedostatak pažnje i nepostojanje podrške od strane lidera „Srbija protiv nasilja“ je izuzetno razočaravajuće. Ignorisanje i nedostatak inkluzivnosti prema važnim pitanjima kao što je učešće na listi za poslanike budi opravdane sumnje u njihovu posvećenost celokupnoj zajednici - objasnio je opozicionar iz Banjske i tako pokazao pravo lice đilasovaca, ali i lažnih desničara koji skupljaju poene pozivajući se na KiM, a najavljujući saradnju sa onima za koje je Kosovo nezavisna država.

Informer