28.11.2023.

17:27

Foto: sns

Vesti

Vesić sa aktivistima SNS u Subotici: Samo glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" garancija za nastavak razvoja

Vesić je razgovarao sa aktivistima SNS iz mesne zajednice Dudova šuma, najveće u Subotici, koja, kako je primetio ima više stanovnika nego neke opštine u Srbiji.

- To su ljudi koji rade i vode veliku bitku za listu čiji je nosilac liste Aleksandar Vučić, koji su uši i oči i naše stranke i predsednika Vučića. Slušaju građane, prenose probleme i trude se da ukažu na njih onima koji mogu da ih reše. Prenose gradjankama i gradjanima našu politiku kao i poruku zbog čega je važno da Srbija nastavi da se razvija i zašto je važno da 17. decembra pobedi lista "Srbija ne sme da stane". A, važno je, jer je to način da nastavimo projekte - naveo je Vesić.

Informer

 

Poručio je da je jedini način da Srbija nastavi da se razvija i bude najbolje mesto za život svih građana - glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Istakao je da su izbori 17. decembra istorijski, i da to nije samo fraza, već istina, jer je tokom 11 godina aktuelna vlast uspela da postigne rezultate koji nisu postignuti nikada ranije.

To se, ukazao je, vidi i u izgrađenim i obnovljenim kilometrima puteva i pruga, u rastu životnog standarda, boljoj međunarodnoj poziciji.

- Polako, ali sigurno sustižemo višedecenijski zaostatak. Da li je to moguće uraditi za nekoliko godina? Nije. Nije čak ni za 10 godina, ali je činjenica da se zemlja razvija - rekao je Vesić.

Dodao je da upravo građani Subotice najbolje vide šta znači razvoj.

- Subotica je doživela prvu ekspanziju krajem 19.veka, kada je izgradjena prva pruga. Tako će brza pruga do Budimpešte potuno promeniti način života ovde, omogućiti dodatni razvoj turizma, ojačati lokalne biznise, i privući više stranih investitora. Za bolji život građana - rekao je Vesić.