Autor: Informer.rs

29.11.2023.

09:19

Foto: Ata images/Printscreen

Vesti

Sad DJB tuče po Žaklini! Advokat Bijić postavio tajkunskoj novinarki ključno pitanje, usledila šok reakcija!

- Za neupućene: Gospođa Tatalović koja me upravo blokirala, ne želi da mi odgovori da li je tačno da radi u firmi koja se bavi protivpravnom trgovinom ličnih podataka građana Srbije. Pošto, koliko je meni poznato, nije zaposlena na N1 televiziji. Voleo bih da neko demantuje - naveo je Biljić na platformi, nastavljajući sa otpužbama na račun Tatalovićeve koje je nešto ranije izneo i Boris Tadić, o čemu je Informer već pisao.

Biljić je potom imao pitanje i za sudiju Miodraga Majić, vedetu opozicije i jednog od potpisnika takozvanog "ProGlasa".

- I voleo bih da čujem Vas stav Miodrag Majić, da li i ovo tužilaštvo treba da ispita, pošto je pitanje veoma važno i za javni poredak ali i za legitimnost izbornog procesa. Pošto se radi od stotinama hiljada zloupotrebljenih podataka i prodatih u inostranstvo bez saglasnosti Poverenika - napisao je Biljić a do objavljivanja ovog teksta nije dobio odgovor.

Podsetimo, bivši predsednik Srbije Boris Tadić takođe je nedavno raskrinkao propagandnu mašineriju N1.

- Ko udara? Da li Vi namerno ignorišete da ste Vi nas napali i optužili, a ne mi Vas? Da ste se sami ubacili u ovu temu i to optužbom, a ne pitanjem? I da li se u nedostatku argumenta hvatate za to da li je notar ili overitelj, ignorišući da je poenta u tome da nije lista koju ste optužili. Nego i dalje ne iznosite zašto niste tako reagovali i u slučaju opružbi za potpise u Sremskoj Mitrovici? - pitao je Tadić novinarku Žaklinu Tatalović.