Autor: Informer.rs

01.12.2023.

10:33

Foto: Informer

Vesti

Opozicija ujeda ruku koja je hrani! Rističević: Miroslav Aleksić bori se protiv građana od kojih prima platu! (VIDEO)

Novinar Nikola Belić istakao je da prljavom kampanjom opozicije dominira negativan ton.

- Prljavom kampanjom opozicije dominira negativni ton, a još uvek nije jasno pitanje kako bi njihova tehnička vlada funkcionisala i šta bi onda bilo sa državom. Konstantno su predstavnici vlasti optuživani za svašta, a ti koji ih osuđuju nemaju moralno pravo za tako nešto. Treba da postavimo pitanje ako bi oni formirali vladu ima li zemlja luksuz da čeka neke njihove izbore sa ovakvom geopolitičkom situaciju u regionu - rekao je Belić.

Informer

 

Narodni poslanik Marijan Rističević kaže da celo političko delovanje opozicije svodi na proteste koji miniraju pavosuđe na šta se svodi celo njihovo politčko delovanje.

- Oni su prvo pričali o Jovanjici, a ne govore o tome što je Marinika Tepić finansirala dilera Filipovića kome je naložila da iz Pančeva istera novinara koji joj nije odgovarao. Celo njihovo političko delovanje svodi se na proteste koji miniraju pravosuđe. Telekom je uplatio 5 miliona u budžet Srbije, a Skupština Srbije iz tog budžeta primaju plate, a dešava se da ljudi poput Aleksića koji od Telekoma i građana primaju platu otvoreno zastupaju Šolakove interese. Opozicija hoće da praktikuje svoje slobode ali da je uskraćuju drugima. Pitam se da li bi na Zapadu Marinika Tepić kao pokrajinski lider javnim novcem finansira narko dilera. Junajted media je učesnik ovih izbora zapravo i jedina njihova ponuda je kako im je cilj da sruše državu samo da bi oborili Vučić - rekao je Rističević.

Celu emisiju možete pogledati u videu: