Autor: Informer.rs

02.12.2023.

14:16

Foto: Ata images

Vesti

Školski primer licemerja! Sudija Majić ni da bekne o slučaju "Miketić", al zato o kol centru SNS bruji na sav glas!

To je primetio politički analitičar Nebojša Krstić i tim povodom oglasio se na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter.

- No, zanimljivo je da sudija Majić, koji je najmanje deset puta komentarisao kol centar SNS, nije ni jednom dao svoje cenjeno mišljenje o prekršajima Krivičnog zakonika u slučaju Miketić. Ako to nije dokaz stranačkog aktivizma, onda ja ne znam šta je stranački aktivizam - napisao je Krstić.

Inače, tajkunski mediji pod kontrolom opozicije i tajkuna Dragana Šolaka, od kol centra naprednjaka danima pokušavaju da naprave prvorazrednu političku temu, iako takvi centri postoje svuda u svetu.

O tome je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je za televiziju Pink izjavio da u kol centru SNS-a negde rade volonteri, jer su članovi stranke, a "negde plaćate ljude kao profesionalce", kao i da "nije kažnjivo imati" takve centre.

Podsetimo, na Majićeve tvrdnje da je prekršen zakon u slučaju kol centra SNS, reagovao je i potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić.

Tajkunski tabloid u kampanji protiv predsednika Srbije: uvrede garnira "autoritetom" - tipa koji je promašio sadržaj zakona o kom pametuje. A "stručno" pustio ubice iz gnjilanske grupe. Još "stručnije" krši kodeks redovno, kažu sudije. Ne samo duduk, već i dunster. I to: tajkunski - naveo je Orlić na platformi Iks, o čemu je Informer već pisao.