Autor: Informer.rs

02.12.2023.

17:28

Foto: Informer

Vesti

Vučević u Areni: Nećemo se vratiti u godine žute elite, kada su pljačkali Srbiju! Samo jedan izbor, jedna opcija, jedna lista

- Pred građanima će biti oni koji su opljačkali našu privredu, koji su poništili sve što smo stvarali decenijama. Oni koji su nas osramotili, obezvredili naše vrednosi, i ukrali budućnost naše dece - kazao je on.

Vučević dodaje da sa druge strane stoji samo lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.

- Motor razvoja, koji ovu zemlju vodi napred. Nećemo se vratiti u godine žute elite, kada su pljačkali Srbiju. Tada je svima bilo loše, samo njima, maloj grupi koju i danas vodi Dragan Đilas, je bilo bolje. Jedini odgovor je pobednička lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane - kaže on.

Ističe da bi posle vlade koju bi formirala opozicija ne bi ostao kamen na kamenu.

- To bi bio nokaut za srpsku državu i poraz naših nacionalnih interesa. To bi bio poraz za sve nas. Zato razumem predsednika Vučića kada kaže da ne vidi kako bi racionalno moglo da se sarađuje sa tom vladom nacionalne propasti - dodaje on.

Vučević kaže da Srbija ne sme da stane zato što naš narod ima pravo na državu, mir, stabilnost, bolji život i budućnost.

Ističe da se nikada nećemo odreći našeg naroda na KiM, i da za te vrednosti vredi živeti i boriti se.

- Mi vam garantujemo, da ćemo dati i poslednji atom naše snage da zajednički ostvarimo tu viziju. Zato narode, 17. decembra olovke u ruke, idemo da glasamo i da pobedimo. Samo jedan izbor, jedna opcija, jedna lista. Broj 1, Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane. Do konačne pobede, živeli - kazao je Vučević.