03.12.2023.

10:16

Foto: Beta/informer

Vesti

Bedno! Đilasovi i Marinikini sledbenici najstrašnije izvređali naše majke i bake: Vi ste nesoj i g*vna!

Ipak, tolika podrška nije se dopala simpatizerima lidera Stranke slobode i pravde i potpredsednice iste Dragana Đilasa i Marinike Tepić, te su na najjadniji način izveđali građane Srbije samo jer različito misle, te su otišle da pruže podršku listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Sledbenici Đilasa i Marinike bedno su izneli strašne uvrede na račun naših majki i baka koje su izgradile ovu zemlju i sačuvale srpsku porodicu:

Informer

– Ova pogana g*vna odlučuju o životu normalnih ljudi, ovaj nepismen nesoj, ovi izrodi, ovaj Hamas – glasio je jedan od užasnih komentara.

– Ovakvi se kupaju samo kad umru – glasio je drugi.

Informer

 

Pristalice tajkunske liste „Srbija protiv nasilja“ vređajući naše majke, bake, sestre, supruge, otvoreno poručuju da ne treba da imaju pravo glasa, već samo oni, samoproglašena beogradska elita koja daje sebi za pravo da komanduje tuđim životima, životima pristojne Srbije.

Ovakv ponašanje ne treba ni da čudi, jer udarati na porodicu njihova je politika i stil političke borbe. Prva na udaru je bila porodica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kada su na najmonstruozniji način udarili na njegovu majku, oca, brata, decu, među kojima je i maloletni sin.

Ovo je samo nastavak politike kojoj su kumovali tajkuni u Srbiji i njihovi mediji.