03.12.2023.

15:23

Foto: TANJUG/ Srpska napredna stranka/ bg

Vesti

Orlić: 17. decembra svi zajedno poručujemo - Srbije ne sme i neće da stane! (FOTO)

U prepunoj sali Doma kulture, dr Orlić se zahvalio okupljenim građanima jer svoju Srbiju vole i pružaju najsnažniju podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

„Bez vaše podrške, ne bi bilo istorijskih promena koje smo izborili. One se ogledaju i u odnosu koji danas imamo prema državi i svom narodu. I ne govori bez razloga predsednik Vučić da država nije igračka, jer samo ako državu imamo, ako je suverena i slobodna – samo tada može da bude i uspešna. Takva nam je Srbija danas“, poručio je dr Orlić.

Informer

 

Naglasio je i da su pljačkaši i uništitelji iz bivšeg režima zadržali ponižavajuć odnos prema narodu.

„Nazivaju ljude građanima drugog reda, krezubima, sendvičarima, baš su to govorili dok su juče u besu gledali kako se u Beograd čitava Srbija sjatila da podrži svog predsednika“, rekao je dr Orlić i dodao: „S druge strane, čućete uvek i svuda od Aleksandra Vučića da Srbija isključivo svom narodu pripada, samo svoj narod sluša i njemu služi, a da mi za svakog čoveka moramo da uradimo još više, o svakome da brinemo. To je ta razlika u odnosu, da li ćemo nju sačuvati i odbraniti – odlučiće narod na predstojećim izborima“, kazao je dr Orlić.

Informer

 

Rekao je da nema sumnje da će građani svoju podršku dati Srbiji – onoj koja je rešila da se bori, da gura još jače, bude još uspešnija, da korača ponosno i slobodno. „Pobeda liste koja nosi ime predsednika Aleksandra Vučića, koja garantuje da Srbija ne sme i neće da stane, biće naša zajednička poruka tog 17. decembra, saopštena snažno i ubedljivo – da je svi odlično čuju i razumeju“.