03.12.2023.

16:21

Foto: printskrin

Vesti

Terzić raskrinkao opozicionara - Veselinović vrlo dobro zna da takozvani fantomski birači ne postoje!

 "Jedino što je dokazano da postoji jesu fantomska udruženja poput udruženja "Pravo na grad" preko kojih su Veselinović i Lazović sprovodili finansijske malverzacije, zarad sticanja lične koristi i to povezani sa bivšim poslanikom Kurtijevog Samoopredeljenja Hakijem Abazijem, a sve sa ciljem priprema za obojenu revoluciju, kako bi uz pomoć stranog faktora srušili Vučića i Srbiju.

Inače, po istoj mustri su i na prethodnim izborima lagali i na isti način vređali naš narod iz Republike Srpske predstavljajući te ljude kao fantomske birače, što je takođe bilo sramno, ali šta drugo očekivati od đilasovaca koji našem narodu zapadno od Drine nameću žig genocidnosti. Njihove laži su tada bile raskrinkane, a sada upetljani u iste i sami sebe demantuju i time dokazuju da u opoziciji imamo samo notorne lažove i prevarante, koji bi sve uradili zarad vlasti i podrške stranaca.

Famozni "slučaj Miketić" je samo dodatno ogolio istinu i pokazao kakvi ljudi pretenduju da budu na čelu Beograda i Srbije, što je apsolutno nedopustivo.
Pa da smo slušali te podanike Viole Fon Kramon, dok su se upinjali i histerično tražili da Srbija odustane od kopanja uglja, danas ne bismo imali da grejemo škole, vrtiće i bolnice u celoj Srbiji.

A što se tiče opozicione kampanje, o njoj ne možemo ozbiljno da govorimo, jer ona suštinski ne postoji, već se njihovo političko delovanje svodi isključivo na mržnju koju svakodnevno generišu prema Vučiću i prema članovima njegove porodice. I mislim da je posle svih skandala levo-liberalnih aktivista u službi Dragana Đilasa svima u Srbiji sve kristalno jasno, te da shodno tome osvedočeni lažovi, čija se politika temelji na mitu o lažnom genocidu o Srebrenici i na borbi za nezavisnost lažne države, nikada neće imati podršku srpskog naroda" - za Informer rekao je poslanik SNS Miloš Terzić.