04.12.2023.

12:45

Foto: informer.rs

Vesti

Mirković: Grbović stvara alibi za poraz

"Ako su već toliko sigurni u svoju pobedu nema potreba da podiže tenziju i najavljuje izlazak na ulicu u izbornoj noći.

Međutim očigledno je da su u Đilasovim redovima svesni da ih očekuje poraz 17.12. pa sada vrše pripremu za nasilje koje planiraju da čine i da na taj način prekroje volju građana.

Grbovića moram podsetiti da su upravo ti građani na koje se danas poziva, smenili Đilasa i da su svaki izbori nakon toga potvrdili da takvog čoveka više ne žele jer je umesto da radi za grad i državu, radio je samo za svoje firme i lično bogaćenje.

Dok je grad ekonomski razorio svojim kombinacijama i doveo ga do duga od 1,2 milijarde evra njegove firme su, po ličnom priznanju Đilasa zaradile 619 miliona evra.

Takvom čoveku se više ne sme poveriti ni mesna zajednica a kamoli Beograd zato je njegov ubedljiv poraz, nešto sasvim izvesno.

Ostvareni rezultati i napredak Beograda vidljivi su na svakom koraku i to je ono što građani žele i prepoznaju, zato će na predstojećim izborima svoje poverenje dati jedinoj listi koja garantuje bolje sutra naše prestonice, listi "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" " - ističe Mirković.