Autor: Informer.rs

05.12.2023.

21:27

Foto: Beta, Marko Đoković, ATA Images

Vesti

Miloš Jovanović sve uradio da se dodvori Mariniki i Đilasu! Potpisao Proglas, pa dobio poruku: Sad ćemo te ponižavati još više

Naime, novinar KTV Zrenjanin Aleksandar Dikić rekao je za tajkunski list Danas da je podrška koalicije “NADA za Srbiju” i akademika Matije Bećkovića opozicionoj inicijativi “ProGlas” želja da se „osvoji politički poen na tuđi račun“.

– Veliki deo ljudi koji je potpisao ProGlas je magnet za političare koji ne uspevaju da prikupe mase i ovo je vrsta političkog manevra da bi nasuli pogonsko gorivo. Neće imati mnogo velike koristi za ProGlas iako je svaki potpis dobrodošao. Žele da osvoje političke poene na tuđi račun – navodi Dikić.

Na ovaj način promoteri „ProGlasa“, opozicione inicijative koju je Jovanović trčeći potpisao, sada su mu praktično poručili: „Miloše, sad ćemo te ponižavati još više kad si prihvatio sve što smo tražili“!

Podsetimo, Jovanović je podržao „ProGlas“ i tako razrešio svaku dilemu i jasno prelomio da ide u koaliciju sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić.