06.12.2023.

17:05

Foto: SNS

Vesti

Nikolić: Klepeće Lazović sve ono što mu je gazda Đilas dao u zadatak

Saopštenje Milice Nikolić prenosimo u celosti:

- Otišao propali i polupani student, u 43. godini, i prvi na Đilasovoj listi, Radomir Lazović, u Kruševac, da poziva narod na "ustajanje", dok on uglavnom leži, olešen od alkohola. A zatim i da se "živi od svog rada", on, neradnik, koji do 43. nije uspeo ni fakultet da završi.

I klepeće on sve ono što mu je gazda Đilas dao u zadatak, u nadi da će mu neko poverovati kako mu je navodno draža Srbija od Viole fon Kramon!

I licemerno govori o borbi protiv nasilja, zaboravljajući da se najveći broj nasilnika nalazi baš u njihovim redovima.

Misli ova Đilasova "Pivo koalicija" da je narod glup i lud, da ništa ne zna. A da su oni "elitna pamet", koja uzima pare od Hakija Abazija za rušenje sopstvene države. Kakva pamet, takvi i oni! 

Sve sam ološ, okupljen u tajkunski zagrljaj, koji se isključivo bori za Šolakovu frekvenciju i koji nema problem da srpski narod proglasi genocidnim i prizna nezavisnost lažne države.

Svaki glas, bilo za ovog propalog i polupanog studenta, bilo za lažne rodoljube, glas je za Đilasov novčanik i uništenje srpske države.

Srbija mora da nastavi da se razvija, da se gradi, da raste, ekonomski. Srbija nikako ne sme da stane i poklekne pred lopovima, barabama, propalom i polupanom studentu, u 43. godini. I pred svima onima koji su je do 2012. držali zatočenu i gladnu! Srbija ne sme da stane, mora da nastavi napred, baš onako kako je do sada vodio predsednik Vučić, hrabro i snažno, u nove pobede! - istakla je Nikolić.