07.12.2023.

10:00

Foto: beta, shutterstock

Vesti

Skandal! Đilasovcu u Srbiji blato, a u Hrvatskoj vidi samo zlato! Otrčao u Zagreb da krivi Vučića za svoju sramotu!

Miketić je za tajkunski N1 u Zagrebu dao intervju pod naslovom „Ušao sam iz komforne zone u blato srpske politike – dan posle izbora podneću tužbe“, što su odmah preneli drugi tajkunski mediji u Srbiji.

Podsećamo, đilasovac u eksplicitnom snimku se nalazi sa prostitutkom, a pored njih je bila tacna sa izvučenim belim linijama, kokainom. Međutim Miketić je otišao u drugu krajnost, i umesto da se stidi na šta troši narodne pare, on je udario na predsednika Vučića kriveći njega za sramnu situaciju u kojoj se našao.

Tvrdnja đilasovca Miketića koji poručuje da mu je Vučić kriv što se drogirao i snimao skandal je epskih razmera!

Na snimku se jasno vidi ko su akteri, šta se radi i ko je snimao, ali Miketić pokušava da skerene pažnju javnosti sa drogiranja i toga na šta idu narodne pare, te u optužuje Vučića koji nikakve veze nema sa tim.

Sama činjenica da je Miketić otrčao kod Hrvata da se žali da je u Srbiji sve, kako kaže, blato, jasno ukazuje na to da mu je u „lijepoj njihovoj“ sve zlato i da od Hrvata traži podršku za sebe i svoje kompanjone, prestavljajući se žrtvom u njihovim medijima.

Na sramne izjave đilasovca reagovao je i funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića, Vladimir Gajić, koji je ukazao na licemerje.

– Zvezda United media… Ne propuštaju da zabeleže filosofske napomene ovog „mobingovanog“ opozicionara – ironično je naveo Gajić iznad linka Miketićevog intervjua, jasno poručujući da nema reči o mobingu, već da je reč o foliranju i prebacivanju krivice.

Informer

I dok pokušava da lažno optuži Vučića za svoju ličnu sramotu, postavlja se i pitanje kako se to Miketić povukao iz kampanje ako trči kod suseda da se „pere“ i iznosi laži?