Autor: Informer.rs

07.12.2023.

10:20

Foto: Ata images

Vesti

Totalni rat Narodne stranke i tajkunske opozicije: Gajić žestoko udario na Đilasa i njegove medije zbog Miketića!

Povod za najnovije oglašavanje Gajića na platformi Iks, ranije poznatoj kao Tviter je pisanje tajkunskog Danasa o Đođru Miketiću, kandidatu za odbornika Dragana Đilasa, čije su kokainske orgije i snimak koji je objavljen na internetu zatresle političku scenu u Srbiji.

Gajić primećuje da je Miketić postao zvezda "Junajted medije", propagandne imperije Dragana Šolaka koja služi tajkunskim interesima i opoziciji u Srbiji.

- Zvezda United media.. Ne propuštaju da zabeleže filosofske napomene ovog "mobingovanog" opozicionara - ironično je napisao Gajić na popularnoj društvenoj mreži.

To, međutim, nije jedini front koji su Gajić i Narodna stranka otvorili protiv Đilasove tajkunske opozicije.

Kako je Informer već pisao, Gajić je nedavno reagovao i na snimak Đorđa Stankovića, preletača koji je iz Narodne stranke prešao u Narodni pokret Miroslava Aleksića, kada je Aleksić napravio puč i napustio Vuka Jeremića.

U realnom životu, ovaj momak dobija alergiju na pomen Kosova. Da se ne foliramo dečko… - napisao je nedavno Gajić na bivšem Tviteru, komentarišući snimak Stankovića sa Kosova i Metohije.

Prethodno je Gajić optižio Dragana Đilasa i njegovu listu da uništava uništava opoziciju i podmeće lažne potpise!

On je poručio da je „skoro pa očigledno“ da je u pitanju podmetnuta kampanja jednoj opozicionoj listi, ali ne od strane BIA ili države, već da „opozicija radi protiv opozicije“.

- Ovako stoje stvari pravno. Falsifikat može da učini originalom isključivo onaj koji overava potpis. Drugo, Viši sud je s pravom odbio prigovor na primer “falsifikovane” Jelene Zorić jer jedna izjava građana ne može da dovede u pitanje proglašenu listu. Najzad, skoro pa da je očigledno da je ovo podmetnuta kampanja jednoj opozicionoj listi, ali ne od službe, partije-bratije i ostalih moćnika. Nego opozicija radi protiv opozicije. Pola kampanje potrošeno na uvređene javne ličnosti, pola na prepoštenog Miketića. Alal vera… ko nas je kleo, nije dangubio - napisao je nedavno Gajić na društvenoj mreži Iks.