09.12.2023.

11:01

Foto: ATAIMAGES

Vesti

Hejteri pomeraju granice mržnje! Posle Jokića, udarili i na Ristovskog!

Najbolji srpski košarkaš i najbolji košarkaš najjače lige na svetu Nikola Jokić našao se na udaru dežurnih hejtera na društvenim mrežama zbog podrške listi 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'.

Baš kao što se svojevremeno najbolji teniser sveta Novak Đoković našao na meti simpatizera opozicije zato što je bio na sastanku sa šefom države u Predsedništvu, tako je sada i Jokić meta 'tastatura ratnika'.

No, dežurni hejteri u svojoj mržnji pomerili su sve granice, pa su preko svojih tajkunskih glasila udarili i na istaknutog glumca Lazara Ristovskog, nakon što je podržao listu "Srbija ne sme da stane". 

Na Novoj S osvanuo je sraman tekst pod naslovom: "Lazar Ristovski i njegova nova devojka ne vole samo jedno drugo, već i Aleksandra Vučića". 

Informer

Kroz tekst su novinari pomenutog medija i pitali, puni ironije, "Zar to nije divno?". 

Naš odgovor je: Divno je, jer šta god i kako god bilo, lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" izašla je sa planom i programom, a pre svega sa već postojećim rezultatima. 

Dok je lista "Srbija protiv nasilja", okupljena oko tajkuna Dragana Đilasa, predstavila samo program kako će da blokira Gazelu, ulice, Beograd, Srbiju... i to mesecima pre izbora rade, jer oni žele da Srbija stane. 

Oni blokiraju, Vučić pravi puteve. 

Ah, da, prisetimo se i najstrašnije izjave godine: 

- Ja potpuno razumem bol tih roditelja i smatram da niko nema tapiju na bol - rekla je Marinika Tepić ranije, govoreći o tragediji u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".  

I dalje, svakodnevno, pomeraju granice u svojoj mržnji i ne biraju ni sredstva, a ni metu, samo kako bi srušili Vučića i dočepali se vlasti!