09.12.2023.

11:20

Foto: Informer

Vesti

Đilasovci u panici, svesni da gube izbore - Mirković jasan!

Ovo ističe Aleksandar Mirković, kandidat sa liste "Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane“. Mirkovićevo saopštenje prenosimo u celosti.

''Svesni da će vrlo brzo, još jedni izbori dokazati da ih narod neće, odlučili su se na očajnički potez i u kampanju uključili samog Dragana Đilasa, kog su do sada krili.

U nadi da će im on ublažiti poraz, njegove izjave su sve kreativnije, maštovitije ali građanima sve smešnije.

Teško je da više bilo ko u zemlji može makar i na sekund poverovati čoveku koji je na vlast došao kao propali preduzetnik, praznih džepova, polovnim automobilom i sa ženinom kućom a sa vlasti otišao sa desetinama nekretnina, firmi, vozila, računa prepunih miliona u različitim valutama.

Njegov mašinski mozak ne može da procesuira činjenicu da 619 miliona evra prihoda na koje se ponosi kako kaže, je stekao zloupotrebom poverenja građana koje je dobio i da su za to vreme oni ostajali bez posla, plata, sigurnosti i budućnosti.

Кada bi to mogao, shvatio bi da mu to nije zaboravljeno i da poniženi i na kolena bačeni Beograd i Srbija su se oporavili, uzdigli i "procvetali" zahvaljujući Aleksandru Vučiću koga besumučno napada svakog dana preko svojih poslušnika i medija pod njegovom kontrolom.

Svoju priliku da nešto uradi za Beograd i Srbiju je propustio i umesto da radi za grad i državu on je radio za sebe, svoje firme, svoje lične interese i srazmerno siromašenju ljudi, on je postajao sve bogatiji.

Znajući sve ovo čudi što on u opšte ima obraza da izlazi pred građane i nudi sebe kao spasioca, nakon svega lošeg što je učinio.

Ipak, očigledno je bolesna želja za novcem, moći, nekakvom osvetom jača i od bilo kog moralnog načela pa se najgori a najbogatiji gradonalelnik u istoriji, opet našao u kampanji.

Predstojeći izbori potvrdiće da su on i njegove satrape samo ružna politička prošlost, da je politika ubrzanog razvoja, napretka, ispunjenih obećanja, vidljivih rezultata ono što je potrebno u našoj zemlji i da narod zna da je to moguće jedino sa Aleksandrom Vučićem.

Zato sam uveren u još jednu pobedu te politike, jer Beograd i Srbija ne smeju da stanu'', piše u Mirkovićevom saopštenju.