10.12.2023.

17:35

Foto: Informer printscreen

Vesti

Đilas priča o poštenju, a uzeo 619 miliona evra! Vučić zagrmeo: Od početka kampanje su nas napadali najgorim mogućim neistinama!

Tom prilikom Vučić je istakao da dirigent iz senke Dragan Đilas priča o poštenju, a zaboravlja da je ukrao 619 miliona evra od građana Srbije! 

- Od početka kampanje su nas napadali najgorim mogućim neistinama, šireću mržnju ne samo prema meni, nego prema svakom od vas. Dali su sebi za pravo da se postave da su pametniji i važniji od nas. Da se našalim, Đilas priča o poštenju, a uzeo 619 miliona evra. I hoće da zbog njegovog poštenja glasate za njega. Nemam ništa protiv loših đaka, ima tu dobrih ljudi, ali loši đaci slušaju učitelje, kao ja profesorku Drulović. A onda se Miki G17 Aleksić, koji nije mogao da završi razred, setio se da kaže da je on pametan, a mi glupi - rekao je predsednik i dodao:

- Ovaj iz G17 i Marinika Tepić su zajedno promenili 12 stranaka. Mnogo je za 4 života. I nemojte da zaboravite da su to oni isti koji su vam obećavali da ćete da dobijete po 1.000 evra. Na to su zaboravili, ali su sebi u džep stavili 619 miliona.