10.12.2023.

18:53

Foto: Informer

Vesti

Pravo u centar! Nikolić: Francuz Miloš potvrdio da je Đilas vlasnik "rodoljuba"!

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

I pre nego što je počela kampanja, i kada je počela i tokom nje, a evo i u samoj završnici, potvrdio je Miloš Francuz da je Đilas vlasnik i lažnih rodoljuba. I lažnih ekologa i lažnih rodoljuba, odnosno i onih sa desne i onih sa leve strane, koji sebe nazivaju opozicijom.

Pokazao je Miloš Francuz tokom trajanja kampanje da su njegovi vlasnici i Amerikanci, kojima je išao na prag da se zaklinje na vernost.

I jedino čemu se oni “nadaju”, kako ističu u nazivu, to su mrvice sa Đilasovog stola i stola stranaca, koje bi im, u zadatku uništavanja Srbije, bile dodeljene.

Zbog toga su i postali obične Đilasove krpe i sluge stranaca koje nemaju problem ni sa kakvim beščašćem ne bi li se do Srbije - kao plena, dočepali.

Tako da, bar sada, u samoj završnici, potpuno je jasno - svaki glas za Miloša Francuza ili bilo koju listu iz leve ili desne Đilasove kolone, glas je direktno za Dragana Đilasa i njegov džep!

A sve ono što su radili, sva bruka i sramota i uništavanje Srbije, kada su oslobađali šiptarske teroriste, dozvoljavali i nemo ćutali na pogrom našeg naroda, sprovodili pljačkaške privatizacije, kidali i cepali našu zemlju, sve to bi isto danas ponovili.

Zato su ovi izbori danas najvažniji do sada. Zbog Srbije! Кako bi se sačuvala od onih koji je kao plen gledaju i koji bi je koliko 18. decembra rastrgli.

A da bi sačuvali Srbiju danas, važno je da nastavi da je vodi onaj koji je i od 2012. čuvao i jačao, a to je nesumnjivo predsednik Vučić i Srpska napredna stranka.

Da je sačuvamo i svom snagom poguramo napred, jer Srbija ne sme da stane!