10.12.2023.

21:28

Foto: printskrin/pink

Vesti

Cilj im je da rasture našu zemlju! Anđelković u Hit Tvitu: Ovako su pričali i 5. oktobra, a onda smo dobili Crnu Goru!

Komentarišući prilog pogledan u emisiji, gde predstavnici opozicije najpre govore da Srbija nikada ne treba da uvede sankcije Rusiji, a na kom, samo par dana nakon prethodnih izbora ipak govore kako do sankcija treba doći, Anđelković kaže da oni lažu sami sebe.

- Oni lažu sami sebe. Setimo se datuma. 11.03. Đilas kaže da ne treba da se uvode sankcije, a ovde vidimo da sada kaže kako je jedini voz za Srbiju da uvedemo sankcije Rusiji. Ovo je peta liga DOS-a, i šta im je cilj? Samo im je cilj da rasture zemlju! Tako su pričali i 5.oktobra: "Samo da pobedimo i Kosovo je demokratsko pitanje!" Onda smo dobili 2006. godine Crnu Goru! - ističe Anđelković. 

Anđelković je potom dodao da Jovanović danas kaže da su oni nacionalna opcija, a on istovremeno kaže da će sa Đilasovom grupacijom od 15 ljudi da bude u koaliciji koja je za genocid u Srebrenici.

- Oni samo žele da pokušaju da razbiju Srbiju. Videli ste ovog Jovanovića, i na današnjem skupu je rekao da su Nacionalna opcija! A istovremeno kaže da će sa Marinikom Tepić biti u koaliciji koja je potpisala rezoluciju da Srbija treba da prizna genocid u Srebrenici. Njima je samo interes da rasture Srbiju! - kaže Anđelković.