10.12.2023.

23:06

Foto: informer.rs

Vesti

Mirković: Đilasova marioneta kampanju završava lažima

Obradović nije fenomen samo zbog toga što ima više biografija, već i po tome što mu ni jedno jedino obraćanje nije prošlo bez grubih neistina i gnusnog licemerja.

Tema metroa je odavno završena i stvari su tu vrlo jasne. Njegov gazda Dragan Đilas obećavao je metro jednom godišnje čak i najavio prvu vožnju 2011. zatim 2012. godine a da nisu ni jedan jedini dokument ili plan usvojili kako bi sa radovima počeli, a o izvođenju tih radova samim tim, izlišno je i govoriti.

Srpska napredna stranka je obećala izgradnju metroa i metro se gradi, u skladu sa predviđenim rokovima, usvojenim planovima i očekivanim tempom, zato nije jasno zašto tu temu i pominju kada je ona samo jedna u nizu koja dokazuju koliki su politički diletanti i nesposobnjakovići.

Oštra retorika prema Siniši Malom je u najmanju ruku čudna, jer ga je upravo Vladimir Obradović, kao savetnik Nenada Popovića često i na sav glas hvalio, divio se njegovim rezultatima i na svakom mestu isticao snagu ekonomije naše zemlje.

Ipak, sada mora da misli i govori ono što gazda Đilas naredi pa ga za ovo i možemo razumeti ali nikome nije jasno zašto uporno napada nosioca liste na kojoj se nalazi, Milu Popović?

Mila Popović je četiri godine zahvaljujući Vojislavu Šešelju i odbornicima SRS-a bila predsednik Skupštine opštine Stari Grad, blisko sarađivala sa njima i često sa ponosom isticala tu saradnju, pa građanima duguju odgovore na neka pitanja.

Ko je tu veći licemer, kakav je njihov stav po tom pitanju i ko je tu glavni, Popović kao nosilac liste, Obradović kao prvi Đilasov potrčko ili Veselinović?

Ko god da je, građanima je isto jer je iznad svih njih, Đilas koji je upropastio i Beograd i Srbiju.

Izgradnja metroa, veće plate i penzije, besplatni vrtići i udžbenici, smanjenje nezaposlenosti su danas realnost zahvaljujući politici Aleksandar Vučića, zato 17.12. očekujemo ubedljivu pobedu, jer Beograd ne sme da stane.