12.12.2023.

12:09

Foto: Informer

Vesti

Ovo je zajednički cilj Bošku Obradoviću i Draganu Đilasu!

Ovo u svom saopštenju ističe Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti.

''I svaki glas upučen bilo njemu, ili bilo kome drugom iz te lažnopatriotske, desne, Đilasove kolone, glas je za Dragana Đilasa.

I to potvrđuju lupetanja ovog kolubarskog vojvode, kada čas kaže kako će on imati, možete misliti, 50%, a onda u sledećem naletu lupetanja kaže kako se navodno SNS uplašio jer po nekakvom, verovatno Đilasovom, istraživanju oni imaju 11%.

Ne zna više ni šta lupeta, ali zna da radi za račun gazde. I briga ga što bi Srbija i naš narod trpeo neverovatnu štetu kada bi ovakve neodgovorne Đilasove bitange bilo o čemu odlučivale. Baš njih briga za narod!

I svesna je i ova, kao i svaka druga Đilasova krpa, da im Vučić ne da Srbiju da slome. Da Vučić čuva njenu nezavisnost, ekonomiju, zbog čega je jedino što nude u kampanji- “mrzim Vučića”!

Кako se približava 17. decembar, Đilas i njegove krpe postaju sve nervoznije. Postaju svesniji kakva ih ocena na izborima čeka i da je mogućnost o njihovom ponovnom pljačkanju Srbije, preko nekakvih Đilasovih, prelaznih ili kako god se zvale, Vlada, daleko od realnog.

Mir, sigurnost, veće plate i penzije, izgrađene puteve, pruge, bolnice, škole, nove fabrike, radna mesta, podrške roditeljima, deci, učenicima, studentima, penzionerima, obezbedio je Vučić, svojom odgovornom i mudrom politikom koja je našu zemlju pogurala napred. I na tom putu, Srbija ne sme da stane!'', piše u ovom saopštenju.