12.12.2023.

17:55

Foto: Informer.rs

Vesti

Popović posetio Ljuboviju: Vučićeva politika je garancija daljeg napretka i poboljšanja standarda svih građana Srbije!


U razgovoru u fabrici istakao je značaj podrške domaćim malim i srednjim preduzećima u vidu
subvencija i proširivanja tržišta za plasman njihovih proizvoda, kako bi ova preduzeća povećala proizvodnju, uposlila nove radnike i ostala konkurentna. 

- Ostvarenje naših najvažnijih ciljeva - daljeg ekonomskog razvoja, kreiranje novih radnih mesta i tehnološki napredak moguće je dostići samo obezbeđivanjem političke stabilnosti u sve neizvesnijim godinama koje su pred nama. Zato su građanima Srbije, više nego ikada pre, potrebni pouzdana vlast i vođstvo koje naša lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i Srpska narodna partija, kao deo koalcije, mogu obezbediti. Srpska narodna partija pruža snažnu podršku našoj zajedničkoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" na svim nivoima vlasti. Uvereni smo da su uspeh ove liste i kontinuitet politike predsednika Vučića garancija daljeg napretka i poboljšanja životnog
standarda svih građana Srbije - zaključio je Popović. 

Popović se u toku posete sastao i sa predsednikom Privremenog organa opštine Ljubovija, Milanom Jovanovićem, sa kojim je razmenio mišljenje o trenutnoj političkoj situaciji, mogućnostima za razvoj privrede i angažovanje lokalne samouprave u cilju unapređenja kvaliteta života građana ove opštine i zapadne Srbije.