12.12.2023.

20:47

Foto: printskrin

Vesti

Mirković: Poslednja predstava Đilasove marionete Obradovića!

Poslednja predstava Đilasove marionete Obradovića, odigrala se večeras gde je, lažima koje smo argumentima i istinom razbili do sada bezbroj puta, završio svoju poltronsku ulogu.

Debakl koji su doživeli na završnom skupu ujedno je bio i ispraćaj ovog bivšeg savetnika Nenada Popovića, u političku istoriju, kao kandidata za gradonačelnika bez i jednog projekta, programa, ideje ili plana za funkciju koju silno želi.

Kampanju je vodio i iz Londona, lagao o svojim poslovima, funkcijama, smejao se građanima u lice kada ih je ubeđivao da jedan čovek može imati više biografija, izgovarao budalaštine koje mu je pisao gazda Đilas i doveo sebe u poziciju, da služi za sprdnju čak i njegovim saborcima.

Naš narod kaže "ko visoko leti nisko pada" a očigledno je da je Obradović u slobodnom padu koji će se završiti u nedelju, bolnim prizemljenjem zbog ubedljivog poraza koji ih očekuje.

Jedino što je uspeo, jeste da se posvađa sa nosiocem svoje liste Milom Popović.Danima kritikuje Vojislava Šešelja, sa gađenjem priča o njemu i SRS-u a zahvaljujući njima, Mila Popović je četri godine bila predsednik Skupštine opštine Stari Grad i ponosila se tom koalicijom.

Da je i tu izvukao deblji kraj i da mu je došao politički kraj, dokaz je i što u poslednjoj emisiji kod gazde Šolaka i Đilasa na njihovoj televiziji, učestvuju njima podobni kandidati za gradonačelnike ali ne i Obradović, već upravo Mila Popović.

Prošla je cela kampanja ali nismo dobili odgovor zašto je bio protiv najmlađih Beograđana, zašto je bio protiv besplatnih vrtića, udžbenika za sve đake, vaučera za svu decu, zašto je bio i protiv pomoći od 10.000 dinara za srednjoškolce i zašto je protiv izgradnje metroa?

Mi odgovore nismo dobili ali očigledno su mu ih građani dali i tu potvrdu će dobiti već u nedelju.

Politika ispunjenih obećanja, konkretnih rezultata i jasna vizija u kom smeru želimo da se kreće Beograd je ono što građani žele i to vide jedino u politici Aleksandra Vučića.

Zato u nedelju očekujemo unedljivu pobedu liste Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane.