Autor: Informer.rs

12.12.2023.

20:52

Foto: Informer

Vesti

Završna konvencija SNS u Šapcu! Darko Glišić: Snaga je u ljudima! Vi ste naša snaga!

Govornici su bili predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke gospodin Darko Glišić, član Predsedništva SNS-a i direktorka Kliničko- bolničkog centra ,,Bežanijska kosa” dr Marija Zdravković, član Predsedništva SNS-a i koordinator Izvršnog odbora zaduženog za Mačvanski i Kolubarski okrug gospodin Branislav Malović, predsednik GO SNS Šabac Živan Bajić i prvi na listi Aleksandar Vučić - Šabac ne sme da stane” dr Aleksandar Pajić. 

Prvi na listi  ,, Aleksandar Vučić - Šabac ne sme da stane” dr Aleksandar Pajić istakao je da je ponosan podrškom koju Sprska napredna stanka dobija u Šapcu. 

,,Snaga je u ljudima! Vi ste naša snaga! Večeras je Šabac na završnoj konvenciji Gradskog odbora Srpske napredne stranke pokazao kako se ide u nove i sigurne pobede! 17. decembra imamo samo jednu opciju, lista broj jedan na parlamentarnim izborima ,,Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” i ,,Aleksandar Vučić - Šabac ne sme da stane” na lokalnim izborima”, istakao je Darko Glišić na kraju konvencije.

Tagovi: