Autor: Informer.rs

14.12.2023.

08:30

Foto: Informer

Vesti

Opozicija brani Miketićeve skandale! Posebna emisija o izborima u Srbiji 2023 na Informer TV! (VIDEO)

Specijalni program za predstojeće Izbore 17. decembra možete pratiti na Tv Informer.

Opozicija traži da dođe na vlast u stranim ambasadama

Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost objasnio je kako opozicija stoji iza stava da su Kosovo i Metohija osvojene u ratu, a ne sastavni deo Srbije i da je njihova prljava kampanaj počela propagandnim spotom na tajkunskoj televiziji N1.

Informer

 

Andrijana Arnautović iz SRS podržala je politiku predsednika koja se tiče čuvanja srpskog naroda.

- Ova prozapadna opozicija vlast sada traži po stranim ambasadama protivno interesu naroda. Kao stranka smo podržali Aleksandra Vučića, jer čuva srpski narod na KiM i očuvanje Republike Srpske da se ne utopi u unitarnu BiH. Članstvo Srbije u EU je uslovljeno da se odreknemo dela svoje teritorije, dok Zapad štiti šiptarske separatiste - rekla je Arnautovićeva.

Više o ovome možete pogledati u videu:

Đilasovci planiraju nasilje na ulicama nakon 17. decembra

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa naveo je kako opoziciji nije problem da preko leševa i nasilja dođu na vlast i da neće nastojati da uvaže predizbornu tišinu bombardujući narod na društvenim mrežama.

Informer

 

Novinar Bojan Bilbija istakao je duple standarde opzicije po pitanju ilegalne gradnje.

- Njihovi pokušaji revolucija ostali su samo to, jer nisu imali kritičnu masu ljudi na ulicama. Obradović je pričao o zaplenjivanju stanova u Beogradu na vodi, ali čisto sumnjam da bi se odrekao one svoje ilegalne zgrade u korist naroda - rekao je Bilbija.

Radoslav Milojičić Kena iz Srpske levice govorio je o tome da po povratku Dragan Đilasa u politiku, počele su uvrede upućene ženama i maloj deci u nedostatku plana i programa. Kao i da je sigurno da planiraju nasilje na ulicama nakon 17. decembra.

Više o ovome pogledajte u videu:

Opozicija želi da Aleksandar Vučić deli sudbinu sa Miloševićem

Gosti bivši premijer Nikola Šainović i direktor CK Vlada Divljan zajedno su osudili rušilačku politiku opozicije sa dominantnom temom rušenja predsednika u zajedničkoj koaliciji onih koji bi priznali Kosovo i onih koji to ne žele.

Informer

 

Bivši premijer Nikola Šainović uporedio je obećanja današnje opozicije i one iz 2000. godine.

- Opoziciona kampanja počela je koršćenjem tragedije koja se desila u maju. Glavna tema opozicije 2000. godine bila je smena Miloševića uz obećanje da će tada sve cvetati, to isto slušamo i danas - rekao je Šainović.

Više o ovome pogledajte u videu:

Opoziciona koalicija brani Miketićeve skandale

Sociolog profesor Vladimir Vuletić rekao je kako satanizacijom Aleksandra Vučića opozicija nastoji da uzurpira aktuelnu vlast i na tvrdnjama bez dokaza okrene narod prema sebi kroz svoje medije.

Informer

 

Analitičar Branko Radun naveo je da su koalicioni partneri Đorđa Miketića branili njegov skandalozni snimak.

- Koalicioni partneri Đorđa Miketića su branili onaj njegov devijantni snimak umesto da se samo povukao iz političkog života, niti su na adekvatan način uopšte pokušali da racionalno prišli Miketićevoj odbrani - rekao je Radun.

Više o ovome pogledajte u videu:

Opozicionari bi poklonili Kosovo da bi došli na vlast

Veljko Jovanović iz SNS-a obratio se opoziciji direktno, govoreći ako su zaista sigurni u svoj rezultat ne treba da prete nasiljem, u nadi da će omladina Srbije prolivati krv zbog njihovih interesa. Dodao je da je SNS poboljšao domaću spoljnu i monetarnu politiku.

Informer

 

Novinar Dejan Anđus rekao je kako Aljbin Kurti nije premijer već okupator, jer upravlja otetim područjem i da u opoziciji postoji struja koja bi poklonila Kosovo i potpisala bilo šta samo da bude na vlasti. Govorio je i kako bi lažni desničari ratovali fiktivno i zavaravali narod da se brinu o njegovom interesu.

Više o ovome pogledajte u videu:

Vulgarni spotovi i uvrede su jedini program opozicije

Analitičar Miljan Jovićević rekao je kako opozicija ulazi iz afere u aferu govoreći kako vlast za razliku od njih gradnjom puteva, Expo centra i drugih olakšica, nastoji da zadrži mlade u Srbiji.

Informer

 

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev naglasio je ključna dostignuća vladajuće stranke.

- Iza Vučića stoje decenijska dostignuća u vidu novih pruga i puteva, a opozicija svojim vulgarnim spotovima nastoji da blati lik predsednika u nadi da SNS postigne slabije rezultate i jedina ruka pomirenja dolazi od vladajuće stranke - rekao je Đurđev.

Glumica Iva Štrljić osvrnula se na diskriminaciju koju je iskusila zato što je otvoreno podržala predsednika Vučića, misleći na uvrede i ružne komentare na društvenim mrežama. Navela je kako uvrede koje su je najviše povredile došle su od njenih kolega.

Više o ovome pogledajte u videu: