14.12.2023.

18:23

Foto: SNS

Vesti

Vučić upozorio da opozicija priprema planove! Vlast u Srbiji može da se osvaja samo narodnom voljom!

– Mnogo smo kampanja imali, ova je bila teška. Uglavnom su je vodili na prljav način, vređajući naše porodice, napadajući našu zemlju, nazivajući je zverinjakom, nazivajući ne samo svoje protivnike već i sve koji nisu saglasni sa njima umobolnim ljudima. To im je najnoviji zaključak od juče. A ja ovde i na svakom drugom mestu vidim divne ljude, vidim Srbiju, kao i one koji vole Srbiju više od bilo koga – rekao je Vučić.

Poručio je da ti ljudi nisu umobolni već da upavo oni predstavljaju Srbiju.

– I ja večeras neću mnogo da govorim o političkim protivnicima, jer čini mi se da su oni sve rekli o sebi. Reći ću nešto o njihovim planovima. Znaju oni da će u nedelju Srbija da pobedi, što znači da će još četiri godine da budu bez vlasti. Znaju oni to dobro i zato su spremili svoje planove, koji su takođe planovi protiv Srbije – rekao je Vučić.

Kazao je da će već u nedelju posle 21.00 čas, kako je rekao, glavni Đilasov potrčko Miloš Jovanović, da izađe i kaže kako su pobedili u Beogradu.

– I valjda misle da će time nekoga da uplaše, pa će da zauzimaju institucije. U Srbiji će vlast da se osvaja samo vašom voljom, narodnom voljom, voljom građana Srbije. Mi ćemo našim protivnicima da čestitamo ako izgubimo. A od njih čestitke i ne očekujemo. Očekujemo čestitke od naroda zato što ćemo Srbiju da vodimo pošteno, odgovorno i ozbiljno – naglasio je Vučić.

Istakao je da neće Srbija da se vraća u godine katančenja fabrika, uništavanje privrede i Kragujevca i čitave Šumadije.

– Srbija hoće moderne puteve, autoputeve, pruge, bolnice, kliničke centre. Srbija hoće i autoput Karađorđe, hoće vezu Topole i Kragujevca. Šumadija hoće da ide napred – rekao je Vučić.

Predsednik je zahvalio gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću na prisustvu skupu u Kragujevcu i njegovoj podršci.