Autor: Informer.rs

17.12.2023.

20:17

Foto: Printscreen/InformerTV

Vesti

Fizički su nasrnuli na nas! Poslali su četvoricu likova da nas izbace! Novinarka Informera o nasilju u štabu Dragan Đilasa

 

Iako su bile uredno akreditovane da prate izborne rezultate, što je uobičajena praksa u svim izbornim štabovima, one su se našle na udaru krupnih, nabildovanih pripadnika obezbeđenja.

Kako javlja naša reporterka, na meti se našao i fotoreporter Informera, koga su uhvatili za ruku i odgurnuli.

Novinarka Informera Dejana Kljajić uključila se u uživo program Informer TV.

- Mi smo pokušali da uđemo, slali smo akreditaciju poslednjih pet dana. Kada smo došli u štab, oni su pogledali spisak i rekli da nismo na spisku, nisam htela da izađem dok ne dobijem pravi razlog. Na kraju su rekli da nismo poslali akreditaciju na vreme, iako smo slali zahtev poslednjih pet dana. Rekli su nam i to da su i drugi mediji koji nisu imali akreditaciju, takođe vraćeni i nije im dopušteno da uđu. To znači, da medije dele na podobne i nepodobne, a mi spadamo u nepodobne. Nisam hrela da izađem, oni su zatim poslali su tri, četiri muškarca koji su fizički krenuli da nas izbace, fotografa su nasilno izbacili - rekla je novimarka Informera koja je večeras izbačena iz štaba Dragan Đilasa.

Na Informer TV u toku je specijalna emisija "Izborna noć" u kojoj ćemo objaviti prve rezultate današnjih izbora, analiziraćemo trenutno stanje sa stručnjacima. Sve aktuelnosti pratite uživo na Informer TV!