Autor: Informer.rs

18.12.2023.

13:46

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

Ustaše poludele, ne mogu da podnesu Vučićevu pobedu: Predsednika nazivaju fašistom i slepcem!

O tome svedoči i članak objavljen u Jutarnjem listu, glasilu koje se smatra produženom rukom vlasti u Hrvatskoj pod naslovom "Vučić je sad i Šešelj i Milošević u jednom, a vrlo je znakovito tko je sinoć stajao uz njega".

U podnaslovu teksta navodi se da Vučić "može maltretirati Srbiju, a oni mu to mazohistički dopuštaju, a još gore će uznemiravati regiju..." dok se u samom tekstu ponavljaju se nebulozne tvrdnje o predsedniku Srbije kao diktatoru i fašisti.

Koliko u Zagrebu ne mogu da podnesu ubedljivu pobedu liste koju je Vučić podržao, govori i to da predsednika Srbije porede sa slepcem iz čuvene priče Vođa Radoja Domanovića.

Doduše, čak i Jutarnji list mora da prizna da Srbija nije podeljeno društvo, kako to hoće da predstavi ostrašćena, hejterska srpska opozicija.

- Ne može se govoriti ni da je Srbija "duboko podeljeno društvo", čime se žele utešiti ostaci tamošnjih građansko-liberalnih opcija. Da tako jest, rezultat bi bio tesan ili makar neizvestan - navodi se između ostalog u članku zagrebačkog medija.