19.12.2023.

08:09

Foto: N1 printscreen

Vesti

Sada je sve jasno! Tepić i Aleksić napravili haos, pa dobili podršku Kurtijevih i hrvatskih medija i proislamističke SB (FOTO)

Marinika Tepić i Miroslav Aleksić, koji su uz lidera "Srbije protiv nasilja" Dragana Đilasa i najzaslužniji za sinoćni haos ispred zgrade RIK-a, dobili su podršku Kurtijevih, hrvatskih medija i proislamističke Slobodne Bosne.

Očigledno da mediji u regionu ne mogu da prebole to što je narod u Srbiji još jednom pokazao da ima bezuslovno poverenje u politiku predsednika Aleksandra Vučića i SNS, pa su brže bolje podržali Mariniku Tepić i Miroslava Aleksića koji zahtevaju da se ponište beogradski izbori, a stupili su i u štrajk dok im se taj zahtev ne ispuni, tačnije samo Marinika.

Među prvima se oglasio ustaški Indeks, a zatim i proislamistička Slobodna Bosna. Naravno, nije moglo da prođe ni bez medija Aljbina Kurtija.

Tako Slobodna Bosna sa radošću izveštava o "ponoćnom haosu" u Beogradu, a Mariniku ističu i prvi plan, navodeći da je započela štrajk glađu, predstavljajući je žrtvom na taj način.

Informer

 

U istom tonu pišu i hrvatski mediji  koji prenose da je najavljena i blokada institucija.

- Dvoje čelnika liste "Srbija Protiv nasilja", Marinika Tepić i Miroslav Aleksić, započelo je štrajk glađu do poništenja izbora u Beogradu - navodi Index, predstavljajući ih kao mučenike dok isti prave haos po prestonici.

Informer

 

I Kurtijevi mediji se vesele neredu koji su prouzrokovali članovi tajkunske opozicije koju predvode Tepić i Aleksić, te tako im pružaju velikodušnu podršku prenoseći lažne priče o krađi kako bi dali alibi svojim zvezdama da nastave sa haosom.

Informer

Informer

 

Na njihovu žalost, narod u Srbiji misli svojom glavom i svoje je rekao 17. decembra. Rekao je da želi Srbiju koja ne sme da stane i koja će nastaviti da napreduje na svim poljima.

A, možda je i to jedan od razloga zbog kojih mediji u regionu podržavaju prozapadnu opoziciju - smeta im što je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem postala apsolutni lider u regionu.