Autor: Informer.rs

20.12.2023.

19:47

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Dejan Bulatović: Krokodilske suze nasilne i prevrtljive opozicije

"Glumci nasilnici, lažne patriote, samozvani komičari, alkoholisani lažni ekolozi i promiskuitetni kandidati za odbornike, nema ko nije pritekao u pomoć Draganu Đilasu 17. decembra. Ipak, pokazalo se da narod Srbije jasno pravi razliku između bivšeg režima koji je upropastio Srbiju i vlasti Aleksandra Vučića koji se danonoćno bori za to da Srbija bude zemlja jake ekonomije, razvijene putne infrastrukture, modernih bolnica i škola, jake poljoprivrede i zadovoljnih građana“, rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.
 
„Gostujući večeras na jednoj od televizija koje sebe nazivaju nezavisnim, a čiju uređivačku politiku potpuno kontroliše, ponovo je pokušao da sakrije svoju političku nesposobnost, uzimajući Aleksandra Vučića u usta i ponavljajući užasne izmišljotine o nameštanju izbora. I dok Marinika pokušava da za sebe izbori status neprikosnovene zvezde te njihove opozicije, Đilas na najperfidniji način iznova ponavlja teške optužbe, govoreći o tobožnjim nepravilnostima i najezdi glasača u Beograd. Svako polazi od sebe, pa tako i Đilas, kome nisu strane najniže manipulacije po kojima su ga građani Srbije dobro upamtili dok je bio na vlasti. Vladimir Bilčik, sa kojim je Đilas svojevremeno dogovarao svoj spisak želja o izbornim uslovima, sada, kada se pozitivno izjašnjava o toku izbornog procesa, odmah je postao negativac. Kada ih suočite sa priznanjem njihovog plaćenika da je dobijao novac od Đilasa i Marinike da pravi nerede ispred zgrade „RIK“-a, odmah zakukaju kako je Vučić diktator i kako u Srbiji vlada diktatura. Niti je on diktator, niti je ovo diktatura, već ste vi gospodo opozicionari skupo platili ovim izbornim porazom za sve laži i zloupotrebe kojima ste se mesecima služili ne bi li makar jednom nogom prekoračili prag vlasti“, naglasio je Bulatović.
 
„Činjenica da se Đilas tokom gostovanja hvalio kako su „pribavili“ informacije iz operativnih štabova Srpske Napredne Stranke govori potpuno u prilog tome kako on doživljava bavljenje politikom – špijuniranje, podvaljivanje, manipulisanje i izmišljanje, a kada to ne prođe, onda korokodilske suze i pompezni a navodni štrajk glađu. Aleksandar Vučić je još jednom jasno pokazao kako se pobeđuje na izborima, samo i jedino voljom naroda koji ima potpuno poverenje u njega. Svaki glas koji je na izborima osvojio, zasluga je odgovorne i ozbiljne politike koju sprovodi i sa kojom će nastaviti. Koliko je još potrebno izbornih poraza Draganu Đilasu i Mariniki Tepić pa da konačno shvate da narod Srbije neće propale gradonačelnike, sumnjive pokrajinske sekretarke, drogirane odbornike i pijane poslanike?“, zaključio je Bulatović.