26.12.2023.

09:11

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Gledamo čisto nasilje i iživljavanje! Vučević: Ne možete prevariti građane, nemate masovnu podršku Đilasovom ludilu!

Vučević je rekao da je "Srbija protiv nasilja" iskoristila tragedije koje su se dogodile početkom maja ove godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" i naseljima u okolini Mladenovca u političke svrhe.

- "Srbija protiv nasilja" koristeći jednu od najvećih tragedija koje je Srbija doživela sprovodila je najveće nasilje, suprotno od onoga kako su predstavljali svoju listu. Dobili su nemali broj glasova, ali nedovoljan da pobede na izborima. Zna se ko je pobedio, zna se šta je volja građana Srbije. Sada gledamo čisto nasilje i iživljavanje male grupe ljudi koja je politički ugrožena, u toj nemoći i beznađu sprovode najoboljenije nasilje. Misle i veruju da može da se ponovo desi 5. oktobar, i to što se desilo pre 20 godina da može da se ponovi, pa nije ista Srbija, nisu isti rezultati. Danas nemate masovniju podršku ludilu koje provodi Đilas i njegova ekipa. Ne možete građane da prevarite, ne možete istinu zameniti lažima, a oni to konstantno rade - rekao je Vučević i dodao: 

- Srbija je jača od svih prilika i neprilika! Policija je odlično reagovala, svaka čast na strpljenju da tri sata ne reaguju na ovakvo ponašanje. Videli smo kako je "Srbija protiv nasilja" zapravo nasiljem protiv Srbije