26.12.2023.

10:31

Foto: Peđa Milosavljević

Vesti

Sada pokušavaju da političku štetu sebe minimalizuju! Orlić: Narod je u nedelju sve video svojim očima!

Tom prilikom, Vladimir Orlić istakao je da je narod u nedelju video brutalno nasilje koje se odigralo ispred Skupštine grada Beograda. 

- Ljudi su u nedelju mogli da vide svojim očima, da oni koji su se zakitili firmom "Srbija protiv nasilja" su se služili najvećim nasiljem. U nedelju se videlo da su pokušavali da sruše Skupštinu, da zapale, da razbiju nekom glavu. Nemaju pravo to da rade! Ovo je najodvratnija moguća stvar, to je uradio bivši režim. Da su nosioci najodvratnijeg nasilja. Videli ste kakve su gluposti u stanju da izgovaraju kako bi opravdali svoje divljaštvo. Tajkunske televizije su snimale i prenosile njihovo divljaštvo. Odlično što su prenosili, jer smo mogli da vidimo kako to sve rade. Njihovi lideri Ćuta Jovanović, Srđan Milivojević i Miroslav Aleksić na bini su govorili: Idemo da srušimo, da upadnemo i izađemo na balkon i proglasimo pobedu!  Šutirali su, udarali, razbijali, i narod nije samo video kako je pucalo staklo, nego i ko je to radio. Videlo se da je Zelenović rekao: Ajde Miki guraj jače! Oni sada pokušavaju da političku štetu sebe minimalizuju - rekao je Orlić i dodao: 

- Đilas je pričao da nisu to oni, nego neki ubačeni elementi. Na protestu se, juče pojavio jer je shvatio da je neobjašnjivo ljudima da njih šaljete, a da vi niste prisutni. Koga ti pozivaš ajde ti napred, pa ću ja?!