Autor: Informer.rs

26.12.2023.

13:22

Foto: Maša Banđur

Vesti

I njima jasno koliko je besmisleno! Opozicioni sindikat Sloga poziva na prekid štrajka glađu!

- Sindikat Sloga poziva lidere opozicije da odustanu od štrajka glađu - pozvali su shvatajući  koliko je taj potez potpuno nepromišljen i besmislen.

Informer

 

Podsećamo, predsednik Aleksandar Vučić pozvao je predstavnike opozicije da prekinu štrajk glađu, ali i Uglješu Grgura sa liste „Srbija ne sme da stane" koji štrajkuje zbog izborne krađe opozicije.

- Ja neću da govorim šta su mnogi govorili o Tomi Nikoliću, od egzibicionizma do svega drugog, najgadnije, najružnije moguće stvari, iako je čovek posle dva dana bio u mnogo težem stanju. Ali štrajkuju glađu sad i pristalice vlasti, koji se bore protiv izborne krađe, ali i od izborne krađe od ovih iz opozicije, ali to niko nije hteo da objavi - naveo je Vučić.

Kazao je da je bio iznenađen što štrajkuje i dosadašnji poslanik odnosno novoizabrani poslanik na listi „Srbije ne sme da stane" Uglješa Grgur.

- Mene su obavestili da je došao da štrajkuje glađu u iste prostorije gde i Marinika Tepić. Ja sam ga pozvao i tražio i poslao tamo Vladu Orlića da ode da razgovara sa njim, da odgovori čoveka da ne radi to jer to nema nikakvog smisla - pošto nikome nećemo dozvoliti da pokrade narodnu volju, jer nije moguće da se tako nešto dogodi. Molim ga da odustane, ali on neće - rekao je Vučić.

Istakao je da Grgur nije član SNS i da ne može na njega da utiče.

- Neće da čuje, on hoće da štrajkuje, jer misli da su ovi bezobrazni, bezobzirni i tako dalje. Šta ja tu da radim, nastaviću da ga molim da prestane da štrajkuje. Ja želim da zamolim sve koji štrajkuju, a video sam tamo i onog Veselinovića i druge, da prestanu da štrajkuju glađu - poručio je Vučić.