28.12.2023.

19:11

Foto: Informer/Beta

Vesti

Potvrđeno saznanje Informera! Opozicija sprema haos, Đilasovi "specijalci" planiraju opsadu Beograda koja će trajati danima!

Naime, konsultant "Dojče vele" i Đilasov militant Nikola Ristić, jedan od lidera "studenata", objavio je na društvenim mrežama poziv za početak dvadesetčetvoročasovne blokade u Beogradu, koja treba da počne sutra u podne.

On je pozvao na okupljanje ispred Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave sutra u podne.

- Ponesite šatore, ćebad, vreće za spavanje, lampe, hranu, vodu i sve ostalo što je potrebno za kamp. Kamp će biti sastavljen od više zona koje će nam pomoći da ostanemo motivisani, zagrejani i energični. U subotu u 12 sati se pridružujemo 'ProGlasu' na Terazijama - napisao je on na mreži "X".

Informer

 

Ovim je zapravo i potvrđeno pisanje Informera da opozicija sprema opsadu Beograda koja će trajati par dana.

Podsetimo, naš glavni i odgovornik urednik Dragan J. Vučićević rekao je sinoć da je od svojih insajdera iz štaba opozicije saznao šokantne vesti. On je istakao da opozicija planira da napravi haos i blokadu Beograda, ali i napad na srpske institucije i medije.

Takođe, Vučićević je dodao i da opozicija planira da postavi kampove širom Beograda i da ne stane sa nasiljem dok se ne ponište izbori, ali i da naprave ratno i vanredno stanje, a to je upravo potvrdio i Đilasov "student" Ristić.

- Planiraju totalnu blokadu Beograda i sve mostove u gradu, ali i da postave kampove i da drže opsadu našeg grada. Njihov glavni zahtev će biti poništavanje izbora i ponavljanje izbora u Beogradu. Žele da u narednih dva dana isprovociraju nekog velikog funkcionera ili pristalicu vlasti u nasilnom incidentu - rekao je Vučićević.

Ukoliko ste propustili njegovo uključenje u naš specijalni program, to možete pogledati u videu ispod.