29.12.2023.

13:40

Foto: Informer

Vesti

Beograđanka postavila lažne studente na mesto! Sve im sasula u lice! (FOTO/VIDEO)

Iako se okupila šačica ljudi, uspeli su da blokiraju veoma prometnu ulicu u našoj prestonici i aktivno vrše pravu torturu nad građanima.

S tim da Ulica Kneza Miloša više nije prohodna, veliki broj građana osuđen je da peške dolazi do posla, doma ili da odlaze na lokacije na koje ih čekaju svakodnevne obaveze. Jedna od njih, odlučila je da kaže okupljenim "studentima" ono što mnogi misle. 

- Vrlo vam je napredna inteligencija! Ovo je strašno. Oni igraju karte, piknik su napravili - rekla je ljutito Beograđanka. 

S tim da Đilasovci potenciraju na tome da se na ovakvim protestima radi o studentima i omladini, izrevoltiranoj Beograđanki nije dobacio opasku neki mladić ili devojka, već sredovečna žena!

Na njeno dobacivanje Beograđanka je odgovorila: 

- Da,da gospođo, puno vas je. Dobro je, pa vas je šačica!

Pedesetak đilasovih huligana zavitlava ceo Beograd, a kako su ranije najavio lažni student Ivan Bjelić, poslušnik Dragana Đilasa, Marinike Tepić i Miroslava Aleksića, u prestonici Srbije planiraju da naprave pravi haos, a već danas počeli su masovno da smetaju građanima koji žele slobodno da se kreću našom prestonicom.