29.12.2023.

21:21

Foto: informer/printscreen

Vesti

Bjelogrlić napustio Srbiju baš u vreme protesta! Biznis klasom odleteo na odmor u Ameriku - Razbesneo opoziciju potpisnike Proglasa! (FOTO)

Bjelogrlić, koji se često doživljavao kao jedan od ideologa opozicije, bio je viđen na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu kako ulazi na let za Njujork, ostavljajući svoje političke istomišljenike u neizvesnosti.

Informer

 

Dok su aktivisti opozicije, potpisnici Proglasa koji inače sutra organizuju protest, i simpatizeri očekivali su jedinstvo i podršku tokom blokade ulica, Bjelogrlićeva odluka o odlasku na odmor u Sjedinjene Američke Države izazvala je različite reakcije unutar opozicije. Mnogi su izrazili osećaj izigranosti i nerazumevanja za Bjelogrlićev potez, ističući da je ovo vreme kada je podrška i jedinstvo među potpisnicima Proglasa i protesta dela opozicije od suštinskog značaja.

Informer

 

Bjelogrlić je prepoznat kao ličnost koja je javno podržala aktivnosti dela opozicije, ali njegov odlazak u trenutku kada su ulice Beograda bile blokirane postavlja pitanje doslednosti i predanosti političkom angažmanu. Mnogi su se zapitali kako će Bjelogrlićeva odsutnost uticati na organizaciju i dalji tok protesta.

Informer

 

Neki članovi del aopozicije su odlučno osudili Bjelogrlića, ističući da je ovo vreme kada je svaki pojedinac od ključnog značaja za postizanje zajedničkih ciljeva. Sa druge strane, pojedini su pokušali umanjiti značaj njegovog odlaska.U međuvremenu, blokada ulica u Beogradu se nastavlja, a Bjelogrlićeva odsutnost ostavlja otvorena pitanja o jedinstvu i snazi dela opozicije.

Informer

 

Bjelogrlić je inače za Ameriku otputovao biznis klasom koja je nekoliko puta skuplja od obične ekonomske.