30.12.2023.

15:25

Foto: Informer

Vesti

Nasiljem nisu uspeli, pa paralisali grad - Vučević: Znaju oni vrlo dobro da ih narod neće!

Nakon što su uvideli da nasiljem neće uspeti u nameri da izazovu haos, sukobe i nasilnu promenu vlasti, predstavnici bivšeg režima su se odlučili na pokušaj paralisanja centra Beograda u danima novogodišnjih praznika- piše u saopštenju.

Znaju oni vrlo dobro da ih narod neće. To se pokazalo na izborima, to se pokazalo ponovo i na ovim skupovima koji su okupili tek po nekog aktivistu opozicije- piše u saopštenju.

Ni glasači Đilasove liste više ne veruju Đilasu, što najbolje dokazuje mali broj okupljenih demonstranata na današnjem skupu kod Terazijske česme- piše u saopštenju Miloša Vučevića i dodaje se:

Žao mi je što su Beograđani danas i prethodnih dana imali problema sa kretanjem kroz prestonicu, baš onda kada se tradicionalno pripremaju novogodišnji i božićni praznici- napisao je on.

Siguran sam, da je ubedljivoj većini Beograđana drago što pripadnici bivšeg režima neće biti u prilici da vode glavni grad u naredne četiri godine. Upropastili bi im mnogo više od pripreme dočeka Nove godine- piše u saopštenju.

Iza sebe bi ostavili praznu kasu, nerealizovane projekte i devastiran grad. Baš kao i 2012. godine- zaključio je Vučević.