02.01.2024.

20:38

Foto: Informer

Vesti

Đilas doživeo fijasko i u svojoj stranci! Bulatović: Želeo je da se nastavi haos u gradu, opozicija ga odbila (VIDEO)

Bulatović se uključio u Treći kolegijum Informer TV gde je govorio o svojim saznanjima.

Kako je istakao za Informer, danas je održan sastanak cele opozicije gde je dogovoreno da opozicija uđe u verifikaciju mandata. 

- Održan je sastanak cele opozicije i tu je dogovoreno da opozicija uđe u verifikaciju mandata u Skupštinu republike Srbije i mandata u Skupštinu grada. Sastanak se održao u Demokratskoj stranci u Nušićevoj ulici i tu je doneta ta odluka, jednoglasno. Dragan Đilas je želeo da ne dođe do toga, da se Republički mandati overe, a da se gradski izignorišu i da se u gradu i dalje pravi kriza, da se pokuša preko međunarodnih posrednika da se obori izborna volja i da se dođe do novih gradksih izbora - rekao je Bulatović i dodao da taj Đilasov predlog opozicija apsolutno nije podržala.

- Međutim, opozicija apsolutno nije to podržala, Đilas je čak i u svojoj stranci, SSP doživeo fijasko, gde su oni rekli da to nije dobra odluka i da neće da ulaze u takvu politiku, da ukoliko oni ne uđu u gradksu Skuptšinu, da će onda SNS dobiti te mandate, ukoliko ih oni ne verifikuju. Đilas je imao drugačije mišljenje i onda je sazvao hitan sastanak najužeg dela ljudi i saopštio im da on više neće voditi stranku, da on više nema podršku ni u stranci ni u opoziciji.

Bulatović, koji je bio potpredsednik SSP kaže da je iz te stranke izašao zbog neslaganja sa Marinikom Tepić.

Šta je sve Bulatović rekao o nesuglasicama u opoziciji možete pogledati u videu ispod.