05.01.2024.

11:53

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Vučićevićev izazov za Georgieva i Ivanovića: Kad god hoćete, javite se i idemo da se testiramo! (VIDEO)

Danima unazad opozicioni novinari Slobodan Georgiev i Ivan Ivanović prozivaju Vučićevića da je "šmrkao kokain uživo u programu". Kada je naš glavni urednik odgovorio, pokazao video u celosti i objasnio o čemu je zapravo reč, nije stiglo izvinjenje ni od Georgieva ni od Ivanovića.

Verovatno gazda ne dopušta da se uputi izvinjenje za lažne tvrdnje, pa je Vučićević pozvao dvojicu "kolega" na izazov.

- Oćemo posle praznika prvi radni dan, u ponedeljak ili utorak na VMA u laboratoriju? Povedite vi vaše kamermane i novinare, povešću ja moje. Da se testiramo, ja krv - vi krv, ja urin - vi urin, ja kosu - vi kosu i da sačekamo rezultate i da vidimo ko je od nas narkoman, a ko nije. Ako smete, idemo odma, da ne kaže neko "izvetriće". Tragovi droge u organizmu ostaju nekoliko meseci. Evo ja sam spreman odmah, kad god kažete, a vi? I što niste? I onaj Đilasov Branko Miljuš, možeš i ti. Kad god kažete, da organizujemo, i da se sve snima - rekao je Vučićević i dodao:

- Kako vam nije dosadno da i dalje lažete. Koliko treba da budeš bolestan da pomisliš da se drogiram uživo u programu pred 50 ljudi u redakciji. Znači mi se svi ovde drogiramo, trošimo kile i kile kokaina? - upitao je Vučićević.