Autor: Informer.rs

08.01.2024.

09:24

Foto: printscreen

Vesti

Predsednik Vučić o aferi "šmrkanje": Vučićević se nikada nije drogirao, oni koji su ga optužili polaze od sebe (VIDEO)

Predsednik je gostujući kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu na spominjanje imena Dragana J. Vučićevića ironično upitao: "Je l Vučićević onaj što se drogira u studiju?"  

- Dokle su oni došli... Naravno on se nikada nije drogirao, nikada u životu, svi koji ga znamo možemo da potvrdimo. Znamo ljude koji se drogiraju, a poznajemo i one koji nikad drogu nisu uzeli. Dragan J. Vučićević je apsolutno čistunac po tom pitanju. Dok je u mikrofon nešto govorio rekli su da šmrče. Oni polaze od sebe - istakao je predsednik.

Vučić je potom pričao i o besmislicama koje su iznosili nakon namontirane afere "šmrkanje". 

- Posle toga kažu da je strašno u kojoj zemlji žive kada su mogli da pomisle da se to desilo. A nisu se zapitali koliko su sami bolesni i koliko imaju pokvarenu maštu da im to prvo padne na pamet. Nije im palo na pamet da je možda jeo, pio, dobacivao nekome. Zašto polaze od toga da je neko drugi bolestan, a ne polaze od sebe? - upitao se predsednik. 

Na komentar voditeljke da se novinar Slobodan Georgiev nije izvinio Vučićeviću, iako je obećao, predsednik je kratko rekao da se oni nikad ne izvinjavaju i da to nije ni očekivao.

Podsetimo, početkom nedelje đilasovci su na društvenim mrežama masovno objavljivali snimak na kom Dragan J. Vučićević navodno šmrče u toku jutarnjeg programa. 

Međutim, Informer je objavio snimak koji dokazuje šta je zapravo istina. Na snimku se jasno vidi mikrofon koji služi za komunikaciju i upravo to je razlog zbog kojeg se Dragan J. Vučićević sagao ka stolu.