Autor: Informer.rs

09.01.2024.

11:25

Foto: Tanjug/printscreen

Vesti

Bolesno da bolesnije ne može! Tajkun preko Danasa poručuje: Srbi koji slave Božić su svinje!

Reč je o kolumni koju je potpisuje Dejan Hristov pod naslovom "Srpske svinje u svemiru tradicionalno za Božić", koja obiluju zgražavanjem nad običajima srpskog naroda i proslavljanju jednog od najznačajnijih hrišćanskih praznika.

- Dakle, imali smo tradicionalne lomače kao da celu četu Vikinga šaljemo u Valhalu, uz obavezni starosrBski dodatak od automobilskih guma, valjda da oboji dodatno dim kako bi nas bolje videli sa nebesa, ne znam - piše između ostalog u navedenom članku.

Informer

Kao po nepisanom tajkunskom pravilu meta napada je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koje se zamera unošenje badnjaka u Predsedništvo.

- Tradicionalno smo prisustvovali i fruškogorskom masakru hrastova motornom testerom, kao preludijum za takmičenje u Predsedništvu čiji je veći. Badnjak, mislim - piše u kolumni.

Na kraju, Srbi su upoređeni sa svinjama, te je praktično poručeno da su svi oni koji slave Božić ova pomenuta životinja.

- I tu sam doživeo prosvetljenje. I pored celog ovog spiska koji sam vam izdeklamovao, sada sam znao da je još nešto ostalo da uradimo. Svinje u svemiru. Da, dragi moji. Kao Mapet šou, u kojem su radili taj skeč jedno vreme, sećate se, sa prasićima obučenim u svemirska odela; samo mi uzmemo prave svinje, one srpske, pustimo im brade, stavimo im kokarde na glave, i naučimo ih da recituju božićne poruke u stihu. Iz svemira. Ne moraju ni da se vraćaju, imamo ih mi napretek. Svinje u svemiru, zamislite samo. Kakav će to Božić da bude… Tradicionalni, vaistinu - navodi se u ovom sramotnom tekstu.

Jasno je dakle, i na osnovu ove kolumne, da tajkunski mediji pod kontrolom opozicije na svaki način i na svakom mestu, pokušavaju da napadnu ono što je najsvetije za ogromnu većinu građana Srbije.