10.01.2024.

12:48

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Postoji tajni tunel, ali nikada nisam ušao! Predsednik Vučić potvrdio urbani mit o skrivenom prolazu ispod Predsedništva!

- Biće u Predsedništvu slika, i to tačno znam i u kojoj sali - rekao je Vučić kojem je u Ruskom domu sem slike danas uručena knjiga i članska karta biblioteke.

Uz priču o slici, sasvim slučajno se u Ruskom domu povela i priča o tunelu ispod Beograda koja se priča decenijama, a koja je vremenom prerasla u urbani mit.

Uz priču o slici, sasvim slučajno se u Ruskom domu povela i priča o tunelu ispod Beograda koja se priča decenijama a koja je vremenom prerasla u urbani mit.

Postoji tunel, nije do Ruskog doma, ali izlazi ispred Ruskog doma. Nikada nisam u taj tunel ušao, znam da su neki predsednici pre mene ulazili u taj tunel. Nikada nisam hteo da uđem u njega i nikada ga nisam video. On spaja Predsedništvo i staru zgradu Narodne skupštine, i to donji izlaz. To je samo delimično tačno - rekao je Vučić na priču o postojanju tunela između Predsedništva i stare zgrade ruske ambasade.

Zato su postojale mnoge sumnje za neka dela koja su se zbivala početkom 20. veka, ali to je samo delimično tačno i to stvarno ne postoji taj poslednji deo. Jer je ova zgrada izgrađena kasnije nego što su se ti prevrati dešavali, mislim na zgradu Predsedništva - rekao je predsednik Srbije.