Autor: Informer.rs

19.01.2024.

09:58

Foto: Pedja Milosavljević

Vesti

Hajka na Đukanovića! Zbog jednog posta o CRTI, oglasila se i ala i vrana!

- Trebalo bi te iz CRTE da pohapsi zbog obmane javnosti o navodnoj krađi, kao i uznemirenja javnosti. Takođe, CRTU kao lobističku organizaciju bi trebalo zabraniti - napisao je Đukanović u inicijalnom postu na platformi Iks.

Nakon što je izneo svoje mišljenje o ovoj temi, na Đukanovića su se ostrvili gotovo svi đilasovci, uključujući i samu CRTA.

- Da li je ovo pretnja? - stajalo je u pitanju na nalogu CRTE, na šta je Đukanović odgovorio:

- Ni najmanje. Kažem šta bih ja da sam u prilici učinio. Pošto nisam u prilici, na moju žalost, vi delujete apsolutno nesmetano. Tako da, prekinite da cmizdrite - naveo je Đukanović.

U sve se uključio i Rodoljub Šabić.

- Pokušaj Đukanovića da uvije u nekakvu “pravnu” formu svoj poziv na harangu protiv ljudi iz CRTA pa tako i svakog ko se usudi da iznese argumente koji potvrđuju skandaloznu izbornu krađu sasvim je providan i sa pravom nema nikakve veze. A ozbiljan razlog za uznemirenje javnosti su upravo pretnje, neskriveni pozivi na ugrožavanje sigurnosti (hapšenje i zabrana rada) svakog kritičara vlasti! - naveo je Šabić, ali je ubrzo dobio brutalan odgovor.

- Rodoljube, ne pričaj gluposti više, kad te molim. Opet si popio i molim te pazi da se ne sapleteš. Izvini što za razliku od tebe ja kažem šta bih lično uradio. Na moju žalost nemam tu moć. Kako god, nećeš se nikad učlaniti u SNS, to bar mogu da sprečim - napisao je Đukanović.ž

U napad na Đukanovića uključio se i takozvani Zeleno-levi front Radomira Lazovića.

- Veoma sam ponosan na vašu osudu, posebno ako ste je iz Zanzibara napisali. Drago mi je da sam vam u živac pogodio vaše političke aktiviste. Kada se vratite iz Zanzibara i zasednete u skupštinske fotelje slobodno pokrenite ovu temu da o njoj polemišemo. Rado ću vam sve ovo u lice isto reći - istakao je Đukanović aludirajući na otkriće Informera da je Lazović bio u Zanzibaru između 3. i 13. januara.

U hajku na Đukanovića uključio se i šef tajkunske koalicije okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas.