Autor: Informer.rs

24.01.2024.

14:58

Foto: ATA Images / printscreen

Vesti

Maske su pale - Vučić je meta! Sad je jasno žasto su Vijesti lansirale reciklirane laži Milovana Brkića

To je otvoreno priznao Željko Ivanović,  jedan od osnivača Vijesti i urednika u tom podgoričkom mediju koji radi pod kontrolom i za interese tajkuna Dragana Šolaka.

Nakon što ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomenuo na konferenciji za novinare nakon obilaska radova na obnovi Ložionice, Ivanović je brže bolje potrčao da se oglasi u tajkunskim medijima u Srbiji, konkretno na Novoj S.

- Veći skiciram novu kolumnu - „Vučić na kanabeu 2“. Nakon toga se nadam da će se Vučić povući iz politike, shvatajući moju više puta ponovljenu poruku da nema budućnosti Srbije bez demokratije i slobodnih medija, čiji je on nepopravljivi negator i neprijatelj - naveo je između ostalog Ivanović.

Informer

Sve je, dakle, kristalno jasno. 

Ivanović nije napao Andreja Vučića zato što je predsednikov brat nešto kriv, već zato što je target - Aleksandar Vučić.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Vučić je o pisanju Vijesti rekao da "ne zna kako ih ne mrzi da lažu".

- Što se tiče Vijesti, tamo vam je onaj Đilasov urednik Obradović postavljen iz Vranja. A onaj drugi je učestvovao u filmu onom - Vučić zločinac, ubica, Hitler, masovni ludak i ne znam šta je već, Ivanović (Željko prim.aut). On je već učestvovao u tome… E, ali njemu ću da odem u Crnu Goru da odgovaram, a ne ovde. A ovim našima nema potrebe da odgovaram, na te laži smo već navikli. Samo ne znam kako ih ne mrzi da lažu. Moj brat nikad u životu nije otišao u lov, čuj milijarde… Ne znam šta bih vam rekao, mali ljudi obično imaju velike frustracije, a mali su zato što nikada nisu razumeli potrebe svoje zemlje i naroda, jedino što ih je interesovalo su potrebe njihovog donjeg dela leđa i ništa više - rekao je Vučić.