25.01.2024.

09:04

Foto: printscreen

Vesti

Opozicija namagarčila svoje birače! Uzeli mandate, a govore o "krađi izbora"! (VIDEO)

Naime, tajkunska opozicija nedeljama je po zimi i u pretprazničnim danima zvala svoje birače na ulice zbog navodne izborne krađe. Mali deo ljudi se i odazvao tom pozivu, verujući onima koga su glasali, smrzavali se na ulicama da bi sada Aleksić otkrio da će prozapadna opozicija donji deo svojih leđa da smesti u udobne fotelje iako su građanima govorili drugu priču.

- Mandati nisu više ni tema jer su nam mandati dodeljeni! Mi možemo da podnosimo ostavke ali nama su mandati već dodeljeni a sada ćemo doneti odluku kako ćemo u Skupštini nastupati - rekao je đilasovac iako su prethodno tvrdili nikako neće uzimati mandate jer bi to bila legitimizacija izbore krađe.

I to je sve što treba znati o opoziciji: dok su se njihovi birači smrzavali po zimi pred novogodišnje i božićne praznike, a neki zaglavili i u zatvoru zbog ruiniranja Skupštine Grada, opet zbog laži opozicije, na kraju su đilasovci odabrali ono što je za njih najbolje, a to šu tople skupštinske tapacirane fotelje.

Opozicija se sprda sa svojim biračima - Aleksić pozvao na protest ispred Ustavnog suda, a deset sekundi kasnije pozvao ispred Ustavnog suda

Očigledno je da su iz Đilasove koalicije kao cilj posle izbora imali da ubede svoje birače kako su oni "opljačkani na izborima" a ne da su pukli kao zvečka, a sada kad su dobili mandate u Skupštini počeli su da zafrkavaju i svoje birače!

- Mi u petak u 18h imamo novi protest i to baš ispred Upravnog suda - rekao je Miroslav Aleksić.

10 sekundi kasnije Aleksić je dodao:

- Evo, ja pozivam sve građane da dođu u petak u 18h ispred Ustavnog suda!" Upravni sud se nalazi u Nemanjinoj 9 a Ustavni sud u Bulevaru kralja Aleksandra 15. Pa, ko gde stigne... - poručio je on.