28.01.2024.

21:39

Foto: informer/Masa Bandjur

Vesti

Dijana Hrkalović razmontirala laži Marinike Tepić! Dala si još jedan argument da su izbori bili regularni (FOTO)

Dijana je poručila sledeće:

- Kad treba da prevedeš reči Rota koji se borio za sankcije Srbiji sjajno ti ide, kad treba da razumeš šta pričaju oni koji se bore za Srbiju, to se praviš da ne razumeš.

- Pozvani su strani posmatrači baš zato da bi se uverili da je sve regularno. Da je bilo ko imao bilo šta da krije, logično da bi bilo obrnuto. Tako da, upravo si pružila još jedan argument da su izbori bili regularni. Kao što je i konstatovano da je sve regularno na više mesta što se tiče izbornog procesa. Pitaj na primer tvog drugara Šenaha koji je potpisao zapisnik bez primedbi.

- To dalje ne znači da ćemo zbog toga po tvojoj želji i želji stranaca da priznamo nezavisnost KiM.

- To dalje ne znači da smo zaboravili da ste se sastajali s tim posmatračima pre izbora kako bi ugovorili unapred smišljene izborne neregularnosti u cilju izazivanja bratoubilačkog rata.

- To dalje ne znači da smo zaboravili ko si ti – žena koja linčuje tudju decu, iseljava novinare preko narko dilera, i oseća se dobro, po sopstvenom priznanju, nakon majskih tragedija gde su stradala deca.

- To dalje ne znači da smo zaboravili da ste se sastajali i slikali s Menendezom optuženim da je primao mito od Gazmenda Lite, lobiste za Veliku Albaniju (i otcepljenje naše južne pokrajine), osudjenog za pranje para albanskoj mafiji, navela je Dijana i dodala:

- Svima je jasno da se borite za nezavisno KiM, i neće vam to proći. Ono što vama očigledno nije jasno je da je narodu sve jasno vezano za vaše interese.

- S tim u vezi, nastavite da koegzistirate u vašem paralelnom univerzumu, bez kraja i bez početka, kao pas koji grize svoj rep, irelevantni ste, izgubili ste svaki mogući politički kredibilitet, a od vaše mržnje i nasilja ćemo se braniti, kao i do sad.

- A predsednik Vučić će da nastavi u ime srpskog naroda da se bori za Srbe i isključivo naš nacionalni interes. Tako da vi radite svoje, on će da radi svoje, pa će i na nekim sledećim izborima za 4 godine narod opet da proceni ko je šta uradio za Srbiju. I biće sve opet isto jer narod nije glup, iako vi to za Srbe očigledno mislite. Niko nije dužan da sve pamti, ali neke stvari zauvek ostaju urezane - zaključila je ona.