29.01.2024.

17:42

Foto: Zoran Sinko

Vesti

Bulatović o napadima na Vučićevu porodicu! Nasilje, bes i agresija koju opozicija proizvodi već mesecima doživljava svoju kulminaciju!

Osim nepristojnog komentara na raćun predsednikove ćerke, opozicioni botovi, uz bolesne uverede, uputili su novu pretnju predsedniku Srbije, a više o tome pogledajte OVDE.

- Nasilje, bes i agresija koju opozicija proizvodi već mesecima doživljava svoju kulminaciju u vidu monstruoznih pretnji članovima porodice Aleksandra Vučića od kojih je svaka sledeća bolesnija i umobolnija od prethodne. Oštro osuđujem opozicione lidere koji danas u Srbiji jesu najveći zagovornici agresije i govora mržnje i pozivam ih da pod hitno zauzdaju bolesnike iz svojih redova koji upućuju najgnusnije pretnje deci predsednika Vučića. Takođe, kao narodni poslanik, apelujem na nadležne službe da hitno reaguju u skladu sa svojim ovlašćenjima, jer bezbednost predsednika Vučića i njegove porodice ne smeju biti dovedeni u pitanje. Srbija mora ostati zemlja demokratskih vrednosti u kojoj niko ne sme da ugrožava bezbednost porodice političkih neistomišljenika, naveo je Bulatović.

Podsetimo, ovo nije prvi put da pristalice hejterskog bivšeg režima prete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Kako smo ranije pisali, oni su čak objavljivali da je "ubistvo Vučića jedino rešenje", s obzirom na to da opozicija ne može da ga pobedi na izborima. Sve o tome pročitajte OVDE.