Autor: Informer.rs

30.01.2024.

13:15

Foto: Ata images / printscreen

Vesti

Oni neće ponosnu i uspravnu Srbiju! Opozicionarka otkrila stvarni smisao postizbornog haosa: Cilj je da se Beograd obuzda!

Na ovakav zaključak upućuju i izjave Jelice Minić, predsednice Evropskog pokreta u Srbiji, koja je u intervjuu za tajkunsku Novu S ne(svesno) otkrila šta je stvarni smisao postizbornog haosa koji je kreirala opozicija predvođena tajkunskom koalicijom Dragana Đilasa okupljenom oko liste Srbija protiv nasilja.

Minićeva je, naime, uz ponovljene i nikad dokazane tvrdnje o navodnoj izbornoj krađi, najavila i da će, ako Evropski parlament usvoji posebnu rezoluciju o Srbiji i ukoliko ona bude oštra, to značiti da je Brisel definitivno promenio politiku prema Beogradu.

Informer

- To je jedna opšta atmosfera upita i zahteva da se u Srbiji preispitaju sve izborne nepravilnosti. To i dalje traje, taj proces se odvija više od mesec dana. U ponedeljak smo imali Parlamentarnu skupštinu Saveta Evrope, posle toga sesiju odbora za međunarodne odnose Evropskog parlamenta na kojima se, među veoma važnim temama, raspravljalo i o izborima u Srbiji - rekla je između ostalog Minićeva.

Stvari su, dakle, kristalno jasne. 

Moćnicima iz Brisela i drugih Zapadnih adresa nimalo ne odgovara, uspravna, ponosna i uspešna Srbija koja nikoga ne dira - njima trebaju poslušnici koji će svaki nalog bespogovorno izvršavati.